VERBOUWEN

Professionele verbouwing van uw woning

Voor de verbouwing van uw woning bent u bij Dorus Ploeg en Zoon aan het juiste adres. Met onze kennis van het vak én kennis van de bouwtradities in de regio leveren wij u altijd een passend en hoogwaardig resultaat. Onze werkwijze is te allen tijde vakkundig, veilig en betrouwbaar.

Expertise van A tot Z

Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon pakt elke klus voor u aan. In heel Friesland en Groningen kunt u ons inschakelen om uw woning te verbouwen. Wij bieden u ruim dertig jaar professionele ervaring met:

  • Verbouwingen van woningen voor particulieren
  • Aanbouw om een extra ruimte voor u, uw gezin of uw werk te creëren
  • Uitbouw om eindelijk van meer ruimte en beter licht te kunnen genieten
  • Modernisering: woningen naar de moderne standaarden verbouwen
  • Verbouwing van monumentale gebouwen zoals kerken en oude boerderijen
  • Oude huizen in moderne staat of juist nieuwe huizen in oude stijl brengen

Bent u toe aan een verbouwing in uw woning? Of wilt u een uit- of aanbouw laten maken, zodat u kunt genieten van meer ruimte en comfort in huis? Zoals u ziet kunt u voor dit alles en meer op onze expertise rekenen.

Vakkundig en betrouwbaar

Kortom: bouw- en verbouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon uit Anjum neemt graag uw woning voor u onder handen. Wij werken vakkundig en betrouwbaar in de twee meest noordelijke provincies. Bovendien staan wij voor een soepele communicatie. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Wilt u uw wensen eens vrijblijvend met ons bespreken om meer te weten te komen over wat wij als aannemer voor de verbouwing van uw woning kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Bel naar ons telefoonnummer 0627874497 of vul het contactformulier in

Bouwers in hart en nieren