RESTAURATIE

Vakkundige restauratie van oude gebouwen

Dorus Ploeg en Zoon staat voor u klaar als u op zoek bent naar een deskundig bouwbedrijf voor herstel, vernieuwing en restauratie van oude gebouwen in Anjum en omgeving. Door onze jarenlange ervaring en zorgvuldige werkwijze zijn wij in staat monumentale panden en andere gebouwen nauwkeurig te restaureren. Zo gaat uw woning van oud naar nieuw in originele stijl!

Authentiek en toch modern

Bij Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon leveren we graag professioneel vakwerk. Zeker bij de restauratie van oude gebouwen, zoals monumentale panden, is een zorgvuldige aanpak met kennis van zaken onontbeerlijk. Vervallen gebouwen kunnen wij met flinke gebreken professioneel herstellen in hun waardevolle, oude glorie. Zo doen wij aan vernieuwing en reconstructie met moderne technieken en ouderwets ambachtelijk vakmanschap. Hiermee herstellen wij een verouderd gebouw van oud naar nieuw, in oude stijl. Dat wil zeggen: met het behoud van het nostalgisch karakter, maar gemoderniseerd naar alle standaarden van vandaag de dag.

Wij bieden onze expertise aan klanten in heel de regio Friesland en Groningen. In tientallen jaren hebben wij met veel ambitie kerken, woonhuizen, monumentale boerderijen en kleine, traditionele huisjes aan een grondige reconstructie onderworpen. Dit met veel enthousiasme en succes.

Specialisme en oog voor detail

De restauratie en reconstructie van een gebouw vergt behoorlijk wat kennis, inzet en ervaring. Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon uit Anjum is uw betrouwbare, professionele partner als het gaat om de restauratie van oude gebouwen. U haalt een gedreven, flexibele aannemer in huis met een onafhankelijk specialisme in maatwerk op het gebied van herstel- en restauratiewerkzaamheden.

Laat uw woning of oude gebouw in volle glorie herstellen, vernieuwen of restaureren bij dé expert. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Dit kan telefonisch via 0627874497, maar u kunt tevens een contact met ons opnemen door een bericht achter te laten via het contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Bouwers in hart en nieren