RENOVATIE

Modernisering en renovatie van uw woning

Bent u gehecht aan uw woonomgeving maar is uw huis wel aan modernisering toe? Is het grondig opknappen van uw huis de beste manier om te kunnen blijven wonen waar u nu woont? Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon staat klaar voor de renovatie van uw woning vanuit Anjum door heel Friesland en Groningen.

Uw ervaren en betrouwbare partner

Na modernisering van uw huis heeft u weer jarenlang woonplezier in uw vertrouwde omgeving. Als uw betrouwbare specialist in duurzaam renoveren begrijpt bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon dat. Met onze jarenlange ervaring en een zeer professionele werkwijze in het grondig opknappen van tientallen woningen, zijn wij ongetwijfeld het bedrijf dat u zoekt. Wij hebben uitgebreide vakervaring van woningen van particulieren, keukens en badkamers tot bijzondere gebouwen als kerken of oude boerderijen. Schakel ons in en woon weer als nieuw in uw gerenoveerde woning!

Onze werkzaamheden

Dorus Ploeg en Zoon biedt u diverse opties op het gebied van renovatie aan uw woning in de noordelijke provincies. Ons bouwbedrijf uit Anjum staat voor u klaar voor elk soort renovatieproject. Denk hierbij aan:

  • Duurzaam renoveren: een betere isolatie en minder energieverbruik
  • Modernisering: aanpassingen die uw woning laten voldoen aan alle moderne gemakken en standaarden
  • Grondig opknappen: een totaalpakket aan werkzaamheden, zodat u de komende jaren nergens meer omkijken naar heeft
  • Maatwerk in renovatie en modernisering: wij werken precies op maat met zorg en aandacht voor elke individuele klus

Met andere woorden: wilt u uw woning veilig, betrouwbaar en met ervaren oog voor duurzame renovatie grondig laten opknappen? Neem dan vandaag nog voor de renovatie aan uw woning contact op met uw specialist Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon! Onze medewerkers beantwoorden tevens al uw vragen.telefonisch via 0627874497, maar u kunt tevens een contact met ons opnemen door een bericht achter te laten via het contactformulier. We komen zo snel mogelijk bij u terug.

Bouwers in hart en nieren