NIEUWBOUW

Dorus Ploeg en Zoon
is uw aannemer in nieuwbouw

Door ons aannemersbedrijf in te schakelen, geniet u gegarandeerd van vakmanschap. Kies daarom Dorus Ploeg en Zoon als uw aannemer voor nieuwbouw in Anjum en de wijde omgeving. In heel Friesland en Groningen zorgen wij ervoor dat uw nieuwbouwproject op de juiste manier tot stand komt. Lees hier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwen zoals het hoort

Een nieuwbouwwoning kampt vaak met kinderziektes: verkeerd aangebrachte leidingen, lekkages, onlogisch aangelegde verlichtingspunten of zelfs een verzakkend fundament. Als u echter een ervaren aannemer in nieuwbouw zoals Dorus Ploeg en Zoon in de arm neemt, beperkt u de risico’s hierop tot een minimum. Wij bouwen namelijk zoals het hoort!

Traditioneel vakwerk en een betrouwbare uitvoering staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zullen wij waar nodig de beste vakmensen zoals technici, dakdekkers en elektriciens inhuren. Samen werken wij aan het beste resultaat als aannemer voor uw nieuwbouwwoning of ander nieuwbouwproject.

Vakkundig en veilig op alle gebieden

Dorus Ploeg en Zoon uit Anjum werkt professioneel, veilig en betrouwbaar. Met ruim dertig jaar ervaring zijn wij een echte specialist in de bouwwereld. Of het nu gaat om nieuwbouw en verbouwingen of om renovaties, ons aannemersbedrijf werkt alleen met echte professionals die hun kunnen meer dan bewezen hebben.

Kortom: bent u op zoek naar een aannemer in de nieuwbouw, voor een professionele uitvoering van uw wensen op het gebied van bouw en interieurbouw? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Dorus Ploeg en Zoon. U haalt jarenlange ervaring, een professionele houding en ambitie voor topkwaliteit in huis! Bel ons op 0627874497 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken of om uw vragen te stellen.

Bouwers in hart en nieren